Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? ‘OPI Designer Nails’

We gaan langzaam weer richting de feestdagen. De pepernoten liggen al weer dik een maand in de schappen en ik kwam ook a...

Alexandra loves: ? ‘OPI Designer Nails’

We gaan langzaam weer richting de feestdagen. De pepernoten liggen al weer dik een maand in de schappen en ik kwam ook al ergens kerstversiering tegen. Ik moet er nog niet aan denken, maar het is wel handig om op beauty gebied vast vooruit te kijken. In die donkere winterdagen (over twee weken gaat de klok al weer een uur terug) moeten we onszelf maar in het zonnetje zetten met wat extra licht en glamour.

Laten we om te beginnen onze nagels eens oppimpen met OPI. De nieuwe luxe nagellaklijn, de Designer Series By OPI, is één en al glitter en glamour en staat garant voor een feeststemming. Deze nagellak bevat kostbare diamantdeeltjes die je nagels prachtig laten fonkelen; alsof ze bezaaid zijn met briljantjes. De serie bestaat uit twaalf kleuren en je herkent ze aan hun zilveren dop. Mijn voorkeur gaat uit naar de kleur Mystery: een koningsblauwe tint met dieppaarse ondertoon en sprankelend van gouden diamantdeeltjes. Zou Maxima hem al hebben? De Glow heeft een bruisend warme goudtint met bronsinvloeden. All that glitter is gold. Een vleugje goud op je nagels zorgt in een handomdraai voor een glamourous look. Op naar de Jimmy Woo, we gaan niet op die kerstdagen wachten!

OPI Designer Series €19,95