Kate Moss gezicht van Kérastase

Kate Moss heeft weer een nieuwe klus binnengesleept. Het topmodel wordt het gezicht van een nieuwe lijn van het kappersm...
Kate Moss gezicht van Kérastase

Kate Moss heeft weer een nieuwe klus binnengesleept. Het topmodel wordt het gezicht van een nieuwe lijn van het kappersmerk Kérastase.

De “Couture Styling’-lijn is een collectie van elf nieuwe haarproducten en is vanaf juni te koop bij de salons. Het is voor het eerst dat het merk in zee gaat met een bekend model.

Volgens Françoise Lehmann, algemeen directeur van Kérastase, zijn de producten bedoeld voor haar dat vrij kan bewegen en is Moss daarom een logische keuze. “Ze straalt stijl, absolute moderniteit én ambitie uit”, zo zegt ze tegen WWD.com. “En tegelijkertijd is ze volkomen vrij en verwerpt ze alle regels en grenzen.”

Kapsels van Kate
Hoogste tijd om het haar van het topmodel even onder de loep te nemen. Want is Kate wel zo’n haaricoon? Als we haar fotoboeken induiken, dan blijkt dat het model vrij fantasieloos is met haar lokken. Heel af en toe spotten we haar met een knotje, maar de Britse kiest doorgaans steevast voor nonchalant los haar. (RK) 

Wat vind jullie: moet het topmodel haar hairdo eens veranderen? Of zijn de losse lokken haar op het lijf geschreven?

Beeld: Getty Images

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f3004b170ff2', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });