Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Alexandra loves: ? ‘Princess cordless straightener’

Er zijn zoveel apparaten met batterijen, die het leven voor vrouwen leuker en spannender maken. Daarom is het niet zo ge...

Alexandra loves: ?  ‘Princess cordless straightener’

Er zijn zoveel apparaten met batterijen, die het leven voor vrouwen leuker en spannender maken. Daarom is het niet zo gek dat ik me altijd heb afgevraagd waarom er aan het meest essentiële beauty apparaat een snoer moest zitten!

Vorige week werd ik onverwachts blij verrast met een nieuw favoriete speeltje, namelijk de Princess Cordless Straightener, oftewel een stijltang op batterijen. Het werd tijd! Waarom moest deze uitvinding zo lang duren? Ze zetten wel mensen op de maan maar een stijltang zonder snoer, ho maar!

Vanaf nu kan ik na iedere Hollandse regenbui, schuilend bij een tramhalte mijn haar weer in model brengen. En niet alleen op straat, maar mijn nieuwe vriend gaat mee op de boot, in het vliegtuig, of naar de kroeg. Nooit meer een onverwachtse krul!

Hij is helemaal niet groot, hij past zelfs in je clutch bag. Je stopt er vier batterijen in, laadt hem nog even op en vanaf dan kan je hem minimaal veertig minuten snoerloos gebruiken. Je krijgt er een luxe opberghoes bij en hij is voorzien van twee kleine spiegeltjes. Ze hebben bij Princess ook overal aangedacht. Het wachten is nu op het Princess tosti apparaat en de Princess friteuse op batterijen…

Princess Cordless rechargeable straightener, € 89,95