Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Snoop Lion wil wereld verbeteren

Snoop Lion (voorheen Snoop Dogg) is ervan overtuigd dat hij altijd voorbestemd was om de nieuwe Bob Marley te worden. Da...

Snoop Lion wil wereld verbeteren

Snoop Lion (voorheen Snoop Dogg) is ervan overtuigd dat hij altijd voorbestemd was om de nieuwe Bob Marley te worden. Dat verklaart de zich tot rastafari bekeerde rapper in het muziekblad Rolling Stone. Volgens Snoop heeft de wereld dringend behoefte aan een nieuwe Marley.

“Ik wil praten over de dingen die gebeuren in de wereld. Net zoals die 'shit' onlangs tijdens de marathon van Boston. Mijn derde oog is geopend en ik wil positiviteit overbrengen op anderen.”

De 41-jarige vader vervolgt: “Toen Bob Marley overleed, verspreidde zijn muziek en zijn boodschap zich overal, maar sindsdien is er niemand die het stokje van hem over heeft genomen. De manier waarop hij mensen toesprak met kracht en liefde. Ik voel me als zijn reïncarnatie.”

Vorige week werd nog bekend dat Snoop in het verleden de leiding had over een groep prostituees. Dit was overigens uit 'fascinatie voor het beroep' en hij verdiende naar eigen zeggen geen geld aan de illegale praktijk. 'Ik acteerde alsof ik geld van de meisjes inde, maar in werkelijkheid liet ik het ze houden.''

Bron: BuzzE Beeld: ANP / Getty