Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Demi eist nog eens 10 miljoen van Ashton'

Demi Moore eist nog eens 10 miljoen dollar (7,7 miljoen euro) van haar ex Ashton Kutcher. De actrice zegt recht te hebbe...

'Demi eist nog eens 10 miljoen van Ashton'

Demi Moore eist nog eens 10 miljoen dollar (7,7 miljoen euro) van haar ex Ashton Kutcher. De actrice zegt recht te hebben op een deel van het geld dat Kutcher heeft verdiend met een fonds dat startende technische bedrijven helpt.

"Ashton en Demi zijn nog steeds niet gescheiden. Ze hebben nog altijd geen overeenkomst weten te sluiten, ook al onderhandelen beide partijen al ruim een jaar lang met elkaar";, zegt een insider tegen New York Post. "Ashton heeft veel geld verdiend tijdens hun huwelijk, maar hij vindt niet dat hij haar zo veel verschuldigd is als zij eist."

Moore en Kutcher kunnen het maar niet eens worden over de verdeling van hun fortuin. Volgens geruchten eist Demi een aanzienlijk deel van de 140 miljoen dollar (107 miljoen euro) die Ashton bezit. Daarnaast zou ze uit zijn op partneralimentatie, ondanks het feit dat ze zelf 150 miljoen dollar (115 miljoen euro) waard is.

Het koppel in happier days..

Bron: BuzzE Beeld: Getty