Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Caro Emerald viert succes elke dag

Caro Emerald heeft haar succes in Engeland bewust gevierd. Haar album The Shocking Miss Emerald kwam eerder deze maand b...

Caro Emerald viert succes elke dag

Caro Emerald heeft haar succes in Engeland bewust gevierd. Haar album The Shocking Miss Emerald kwam eerder deze maand binnen op de eerste plaats van de Britse albumlijst. "Dit keer wilde ik het niet aan me voorbij laten gaan", vertelde de zangeres donderdag bij RTL Boulevard. "Ik heb elke dag champagne gedronken en elke dag geroepen dat ik op 1 stond."

Ondanks het succes is het ook voor Caro elke keer weer bijzonder om in het buitenland haar eigen stem door de luidsprekers te horen. "Laatst in Duitsland hoorde ik ineens in een restaurant mijn muziek. Dan ben ik wel heel trots"

Door haar internationale carrière maakt Caro een hoop mee. Vorige week stond ze, op een exclusief feestje, zomaar een praatje te maken met Rod Stewart. Maar als het aan de zangeres ligt, hoeft het allemaal niet zo glamoureus. Ze is dolgraag in haar eigen Amsterdamse appartement, gewoon in joggingbroek.

Bron: BuzzE Beeld: ANP