Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Caro Emerald waardeert haar Jimmy Choo’s

Caro Emerald gaat lekker. De Nederlandse zangeres is onder meer in Engeland doorgebroken en dat heeft haar geen windeier...

Caro Emerald waardeert haar Jimmy Choo’s

Caro Emerald gaat lekker. De Nederlandse zangeres is onder meer in Engeland doorgebroken en dat heeft haar geen windeieren gelegd. “Het is een heerlijk gevoel dat alles zo lekker loopt”, vertelt ze in Grazia.

Het succes is inmiddels ook zichtbaar op haar bankrekening. “Als je mij vraag of je hier rijk mee kunt worden: je kunt hier zeker rijk mee worden. Het hangt er natuurlijk vanaf wat je onder rijkdom verstaat, maar ik vind het een enorme luxe dat ik kan doen wat ik wil en mijn saldo niet meer hoef te checken. Dat vind ik zo’n overvloed, niet normaal – maar ik ben geen miljonair, hoor.”

The rich and famous

Vijf maanden geleden kocht ze haar eerste Jimmy Choo’s. Daarna volgde snel een tweede en derde paar designerschoenen. Maar dat was het wel, qua uitspattingen. “Het zou heel raar zijn als ik opeens zou besluiten van: we gaan deze zomer op een groot jacht vakantie vieren. Mijn vrienden zien me aankomen, haha.”

“Ik heb ook geen villa met een zwembad of een heel grote bak voor de deur staan. Ik ben niet iemand die ineens als the rich and famous gaat leven. Zo’n jetsetbestaan zou niets voor mij zijn, dan ga je jezelf iets aanmeten wat je helemaal niet bent.”

Caro wil haar succes en geld altijd blijven waarderen en het niet vanzelfsprekend vinden. “Misschien komt er een dag ik voor een kast vol designer shoes sta, maar nu wil ik nog kunnen denken: Yés, ik heb Jimmy Choo’s!”

Lees het hele interview met Caro Emerald deze week in Grazia!

Beeld: Getty