Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Investeer in accessoires', en andere fashion tips

Tijdens de Red Carpet Awards stelden zeven lezeressen in de Samsung Google+ Gangout hun modevragen aan Grazia's hoofdred...

'Investeer in accessoires', en andere fashion tips

Tijdens de Red Carpet Awards stelden zeven lezeressen in de Samsung Google+ Gangout hun modevragen aan Grazia's hoofdredacteur Hilmar.

#starttheconversation met Grazia & Samsung!

Normaal is Doutzen Kroes de gespreksleider op online platform #starttheconversation maar voor deze gelegenheid beantwoordde Hilmar alle fashionvragen. Deelnemers wonnen hiermee een Samsung Galaxy S4 mini én deelname aan de exclusieve Google+ Gangout tijdens Grazia's Red Carpet Awards. We hebben de leukste tips voor je op een rij gezet!

Investeer in accessoires! Met een hoed, sjaal, tas en sieraden breng je makkelijk en goedkoop variatie aan in je outfits.

Goede basics zijn echte fashion essentials. Een trenchcoat is een absolute musthave, die kan bij elke outfit (van sexy jurkje tot jeans met loafertjes) en is ideaal voor Hollands weer

Let bij het aanschaffen van nieuwe kledingstukken op de prijs/kwaliteitverhouding, maar bedenk ook of het bij de rest van je garderobe past. Zorg dat je er een look mee kunt creëren en dat je nieuwe aanwinst goed in je garderobe past, zodat je er verder op kunt bouwen. Anders moet je meer kopen voor je het kunt dragen.

De kokerrok is hét fashionitem voor komende herfst / winter. Combineer 'm met een leuke printblouse voor een pittige en niet-tuttige look.

Indoor festival? Sparkle en ga voor kort & metallic!

De bikerjacket is here to stay! Koop een zwarte als je een stoere rockchick bent en koop een frivolere als je van experimenteren houd

Favoriete shopstad van hilmar: Parijs! Parijs is altijd een goed idee.

Blog beginnen? Maak 'm eigenzinnig en persoonlijk en laat je eigen visie zien, dat is spannender dan doen wat de rest ook doet.

 

Wil je het hele gesprek nog een keer volgen? Kijk dan op starttheconversation.nl