Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mix en match met 7Pieces

Heb jij je wintergarderobe al compleet? Als je het ons vraagt, heb je slechts zeven kledingstukken nodig. Dat klinkt als...

Mix en match met 7Pieces

Heb jij je wintergarderobe al compleet? Als je het ons vraagt, heb je slechts zeven kledingstukken nodig. Dat klinkt als een uitdaging, maar dat het kan laat 7Pieces zien. Voor iedere gelegenheid is er een outfit, ook voor de feestdagen. Van die kerstborrel op het werk tot het kerstdiner met je schoonfamilie of de X-mas afterparty met je vrienden.

Smart mixen

Ook Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Grazia, mixt en matcht veel met haar kleding. "Zelf heb ik niets te klagen over de inhoud van mijn kledingkast. Maar de decembermaand is ook voor mij op outfitgebied extra uitdagend. Mijn agenda staat dan vol met extra festiviteiten, niet alleen qua privé maar ook wat betreft werkgerelateerde feestjes. Toch wordt er altijd van mij verwacht dat ik met een goede look voor de dag kom. Hoe ik dat doe? Smart mixen van oude met nieuwe stukken. Of zoals hier slim investeren en combineer jezelf de feestdagen door."

20 % korting

Starten met mixen en matchen? Ga dan snel naar 7Pieces voor inspiratie. Op geselecteerde items van de damesmode bij de V&D krijg je 20 procent korting.