Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog Danie: Lips Service

Deze winter staat in het teken van funky en funny prints. Van de Kenzo eye-bags ­tot de Bambi-sweaters van Givenchy. Ik...

Blog Danie: Lips Service

Deze winter staat in het teken van funky en funny prints. Van de Kenzo eye-bags ­tot de Bambi-sweaters van Givenchy. Ik ben dit najaar gek op de lipjes trend die ik zowel spotte op de catwalk bij Diane von Furstenberg als Jimmy Choo! Je kunt ze subtiel in je lookje verwerken met een paar oorbelletjes of all out gaan met een stoere statement clutch. It’s all up to you! Hier vind je in elk geval een paar van mijn favorites. 

Heel tof deze trui van Markus Lupfer (€190,-)! Door dat de lipjes zo klein zijn krijg je een cute polkadot effect. Draag deze trui stoer op een leren shortje. 

Deze oorbellen (€8,-) zijn de perfecte manier om de lipjes subtiel in je lookje te verwerken. Draag je haar in een strakke ponytail om ze extra op te laten vallen!

Heel cool deze statement clutch van Jimmy Choo (775,-)! Perfect voor een night out of dinner with friends. Combineer hem met een little black dress of een donkere denim met een stoere blazer.

Stella McCartney versiert de ultimate grey sweater (€633,-) met schattige borduursels! Deze trui is super comfy en fashionable!