Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog Danie: Vi-Va-Vintage!

Ik ben helemaal gek op vintage. Mijn obsessie voor vintage treasures gaat inmiddels zo ver dat ik mijn eigen ByDanie Des...

Blog Danie: Vi-Va-Vintage!

Ik ben helemaal gek op vintage. Mijn obsessie voor vintage treasures gaat inmiddels zo ver dat ik mijn eigen ByDanie Designer V.I.N.T.A.G.E. Store in de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam heb. Daar komen dagelijks te gekke musthaves binnen, Chanel tasjes, Fendi laarzen, Saint Laurent jasjes, you name it! Maar binnenkort organiseer ik ook een Sample Sale met de ByDanie Collectie, maar ook met items uit de V.I.N.T.A.G.E. Store. You’re invited! Daarnaast shop ik ook vintage online en dit zijn mijn current favorites!

Alle items worden verkocht met een goede discount! Shop till you drop, see you there?

Ik ben gek op accessoires en bags met een Ibiza boho vibe! Dit Moschino tasje (€120,-) is de perfect festival it-bag! Draag het tasje met een ripped Levi’s shortje en stoere cowboy boots! 

Chanel is timeless en in een item van dit Franse modehuis mag je echt investeren! In de winter combineer je deze blouse (€1280,-) met een pencil skirt en in de zomer met een zwarte ripped denim en wat chunky golden accessoires.

I Love emerald green! Chanel tasjes zijn die ultimate it-bags en deze suede uitvoering (€1874,37) is absolutely to die for!