Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Mick Jagger spreekt over verlies vriendin

Veel sterren uitten na het tragische nieuws meteen hun medeleven met de familie van L'Wren Scott. Ook Mick Jagger spreek...

Mick Jagger spreekt over verlies vriendin

Veel sterren uitten na het tragische nieuws meteen hun medeleven met de familie van L'Wren Scott. Ook Mick Jagger spreekt nu voor het eerst over het verlies van zijn vriendin.

Mick worstelt heel erg met het verlies van zijn vriendin, ze waren sinds 2001 een stel. "Ik kan maar niet begrijpen waarom mijn geliefde en beste vriendin haar leven op deze tragische manier kon beëindigen", schrijft de Rolling Stones-zanger op zijn website.

Mooie jaren

"We hebben veel mooie jaren doorgebracht en we hadden het samen heel fijn", vervolgt de verdrietige Mick. "Ze werd vaak geroemd om haar talent, ook door mij." Mick is aangedaan door alle berichten die hij na haar overlijden heeft gekregen. "Ik zal haar nooit vergeten", schrijft hij bij een foto waar haar sterfdatum boven staat.

L'Wren Scott werd dinsdag in haar appartement in New York gevonden. Ze zou zichzelf van het leven hebben beroofd, maar de doodsoorzaak moet officieel nog worden vastgesteld.

 

De foto die Mick bij zijn bericht plaatste.

Bron: BuzzE Beeld: Getty