Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

De heftige beauty routine van Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (41) onthult de 'hardcore' schoonheidsbehandeling die ze regelmatig ondergaat om haar frisse en jonge ui...

De heftige beauty routine van Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow (41) onthult de 'hardcore' schoonheidsbehandeling die ze regelmatig ondergaat om haar frisse en jonge uiterlijk te behouden. De actrice geeft toe dat ze haar jonge gloed en rimpelloze huidje te danken heeft aan pijnlijke gezichtsbehandelingen. "Het voelt alsof je in je gezicht wordt geslagen."

Slagen met een rubberen band

Hoewel ze normaal groot voorstander is van natuurlijke en biologische levensproducten, pakt Gwyneth haar huidverzorging niet zo zachtaardig aan. De actrice beweert nooit onder het mes te zijn gegaan, maar is wel fan van de pijnlijke Thermage Laser behandeling. "Het is best pijnlijk, alsof je gezicht met een rubberen band wordt geslagen en tegelijkertijd elektrische schokken krijgt", legt ze uit in Hello! Magazine. "Maar het werkt wel."

Wat houdt het in?

De Thermage Laser behandeling, ook wel bekend als het strijken van je gezicht, helpt de bovenste laag van je huid strakker en gladder te maken. Het doel is om meer collageen aan te maken in de onderste huidlagen, waardoor een strak effect ontstaat.

Het proces, dat te vergelijken is met de werking van een magnetron, kan ook enge bijwerkingen hebben, van verbranding in het gezicht, tot littekens. Goedkoop is het niet. Voor het hele gezicht leg je bijna 4000 pond neer.

Daar blijft het niet bij

Eerder liet de eigenaresse van de lifestylewebsite GOOP al weten 'om de paar weken een gezichtsbehandeling te ondergaan'. "Ik ga voor een dieptereiniging (uitknijpen), een peeling, microdermabrasie, lasers, alles."