Londen Fashion Week: Beauty trends

Zoals gewoonlijk zit Fashion Week weer boordevol beauty trends. Sommige zijn prachtig en andere zijn soms toch wat raar,...

Zoals gewoonlijk zit Fashion Week weer boordevol beauty trends. Sommige zijn prachtig en andere zijn soms toch wat raar, maar met een klein beetje creativiteit er is altijd wel een manier om ze te verwerken in een alledaagse outfit. Bekijk hier de meest verrassende Fashion Week beauty trends, die je haat of echt helemaal te gek vind.

Headpieces

We zagen ze onder andere bij Bora Aksu en Julian Macdonald, headpieces. Een leuk accessoire voor bijvoorbeeld in het haar dat een spannende twist kan geven aan een simpele outfit. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende stijlen. Voor ieder wat wilds dus!

Graphic eyeliner

Zeg maar gedag tegen de cat eye look en hallo tegen de graphic eyeliner. Je eyeliner mag gezien worden, dus waarom maken we er geen kunstwerk van? De look was te zien tijdens de show van Jean Pierre Braganza.

Goodbye foundation

Een product waar je ook vaarwel tegen kan zeggen, is foundation! Zoals we zagen tijdens de show van Marc Jacobs, is het tijd om de bb cream te omarmen en vooral ook heel wat tijd te besparen.

Undone-done updo

Tijdens de show van Lulu Liu zagen we een hele aparte haar look. De modellen droegen paardenstaarten waarin grote delen van hun voorste plukken niet waren meegenomen. Een deel van die plukken was weer opgestoken in een sprookjesachtige vorm.

Jaren 40 vingergolven

De vingergolven uit de 1940 zijn weer helemaal terug. Tijdens de show van Dora Abodi zagen we de look terugkomen.

Wat vind jij van deze beauty trends?

Beeld: Getty, Wireimage

 

Laatste nieuws