De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

Kleding dat je goed doet

Deze week gaat het over kleding dat je goed doet. Of nu gaat om kleding dat je lichaam goed doet of kleding dat je gewoon goed doet voelen. Wat eigenlijk veel belangrijker is dan trends! Maar als je het met elkaar kunt combineren, is het natuurlijk wel mooi mee genomen 😉

Outfit: H&M jeans – W Concept jas – Michael kors tas – Saint Laurent zonnebril Bekijk de volledige outfit hier.

Als je een classy look wil creëren met jeans, ga dan voor flare. En het liefst nog zwart. Ook heel handig als je korte beentjes hebt als ik en ze langer (en dus slanker) wil laten lijken. Ik heb niet vaak dat ik naar foto’s van mezelf kijk en denk ‘Zo, dat ziet er ziet er goed uit!’, maar op deze foto’s mag mijn lichaam er best wezen! Ja, ik ben fan!


Outfit: Front Row Shop culottes – W Concept trui – Aldo schoenen Bekijk de volledige outfit hier.

Culottes zijn een zomer trend. Dat neemt echter niet weg dat ik ze nog steeds super leuk vind en mijn paar dan ook graag draag. Daarnaast zijn culottes zomer-ish, omdat het toch een blote benen gehalte heeft. Gelukkig worden mijn benen niet zo snel koud en is het prima te doen met een lekkere jumper. And that’s what I did! Prima om de culottes te blijven dragen tijdens de herfst!

Blogtips!

Geen kleding dat je goed doet, maar feitjes die je goed doen. Want ik probeer naast outfits ook altijd handige blogtips te delen. Deze week gaat het over de lengte van alle content online. Wil je daar meer over weten? Bekijk de volledige blog post hier.

Outfit: One teaspoon jeans – W Concept jas – Aldo schoenen Bekijk de volledige outfit hier.

Dit is de tweede outfit met deze leren jas. Het leren jasje is wat mij betreft ook echt een musthave dat overal bij staat! Het kan even duren voordat je de perfecte leren jas hebt gevonden, maar als het zo ver is, dan kun je er ook jaren mee vooruit!

Outfit: Mango jas – Modström broek – Nike sneakers – Mango top Bekijk de volledige outfit hier.

Als of ik niet genoeg jassen heb, heb ik afgelopen weekend een nieuwe jas gekocht. Maar deze is wel echt perfect! En een perfecte beige jas moet je eigenlijk gewoon in je kast hebben hangen. Of ben ik nu aan het overdrijven? “Ja!” zou mijn vriend zeggen 😉 Maar een goede jas

Laatste nieuws