Na zoveel dates is het 'normaal' om met elkaar het bed in te duiken

De grote vraag voor de single ladies onder ons: Na hoeveel dates 'mag' je nou eigenlijk met elkaar het bed induiken?  Ti...
Na zoveel dates is het 'normaal' om met elkaar het bed in te duiken

De grote vraag voor de single ladies onder ons: Na hoeveel dates 'mag' je nou eigenlijk met elkaar het bed induiken?  Time Out vroeg elfduizend mensen uit verschillende steden een enquête in te vullen, zodat jij je nooit meer af hoeft te vragen of je je date wel of niet mee naar binnen moet vragen. 

En het antwoord is...

Uit het onderzoek blijkt dat de meeste mensen het na drie en een halve date een mooie tijd vinden om het bed met elkaar te delen. Hier onder nog wat andere leuke feitjes uit het onderzoek:

- Tien procent van de mensen vindt seks op de eerste date normaal.

- Na zes dates wordt het niet gewaardeerd als je ook nog achter andere mannen aan zit.

- Bij 53 procent eindigt de eerste date met een zoen, 20 procent gaat zelfs uit de kleren en 40 procent gaat voor een tweede date.

- 20 Procent geeft toe wel eens een gedatet te hebben met de ex van een vriendin. En 10 procent ging zelfs een stapje verder door te daten met haar baas.

- Terwijl 60 procent vindt dat een afspraak het best uitpakt die online is gemaakt, vindt 62 procent een date beter scoren als het een bekende van vrienden of kennissen is.

- Gemiddeld weet iemand al binnen drie minuten of ze een tweede date wil.

Beeld: Sanoma beeldbank

Lees ook: Welke vragen moet je stellen op je eerste date? 

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f30df7c1ff83', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });