Jeugdzorg woedend op Connie Breukhoven

Connie Breukhoven is verbijsterd dat Soraiya en Semmy terug moeten naar hun ouders. "Ik hoop echt dat Jeugdzorg adviseer...

Connie Breukhoven is verbijsterd dat Soraiya en Semmy terug moeten naar hun ouders.

“Ik hoop echt dat Jeugdzorg adviseert dat we onze kinderen weer terugkrijgen en dat de kinderrechter dat advies overneemt,” schreef Constanza Breukhoven onlangs op haar website. “Het is dan precies een jaar nadat ik de verkeerde beslissing heb genomen Connie te vragen om tijdelijk de zorg voor Soraiya en Semmy op zich te nemen. Toen leek dat een goed idee. Mo en ik hadden problemen en we wilden niet dat de kinderen daaronder zouden lijden.”

Grote wens
Die grote wens van Constanza is inmiddels in vervulling gegaan, want vorige week besliste de kinderrechter, mede op advies van Jeugdzorg Amsterdam, dat Soraiya (4) en Semmy (3) met ingang van 24 november weer terug naar hun biologische ouders mogen. En dat besluit is tegen het zere been van Connie!

Jeugdzorg
Connie liet zich de naam van de gezinscoach, die zich met deze zaak heeft beziggehouden, ontvallen. En dat is Jeugdzorg in het verkeerde keelgat geschoten. De dag na de uitzending waarin ze dat deed, werd Connie op het matje geroepen.

Ben jij benieuwd wat er met de kinderen van Constanza gebeurt? Lees het deze week in Story.

Laatste nieuws