Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ouders willen Danny de Munk niet meer zien

HILVERSUM - De ouders van Danny de Munk willen hem niet meer zien. De 42-jarige zanger vertelt RTL Boulevard dat ze al s...

Ouders willen Danny de Munk niet meer zien

HILVERSUM - De ouders van Danny de Munk willen hem niet meer zien. De 42-jarige zanger vertelt RTL Boulevard dat ze al sinds oktober niets meer met hem te maken willen hebben. De reden voor de breuk is hem niet duidelijk.

"Dat maakt het voor mij, Jenny en de kinderen alleen maar meer verdrietig, omdat je geen antwoord krijgt op je vragen", aldus Danny, die in november zijn 30-jarige showbizzjubileum vierde. Zijn ouders waren daar niet bij.

"Als er ruzie is, dan is er nog een reden, maar als er geen ruzie is, dan is het onbegrijpelijk eigenlijk", zegt hij. Eén van de mogelijke redenen voor de problemen zou kunnen zijn dat Danny's vrouw Jenny het management van de zanger op zich heeft genomen, iets dat voorheen door zijn moeder werd gedaan. Misschien dat zijn ouders daar boos over zijn, zegt de musicalster, maar hij zou graag van zijn ouders horen wat er fout is gegaan.

Boulevard heeft tevergeefs geprobeerd om pa en ma De Munk te bereiken.