Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ruzie tussen One Direction en The Wanted

LONDEN - Het is geen geheim dat de jongens van One Direction niet bepaald bevriend zijn met de mannen van The Wanted, ma...

Ruzie tussen One Direction en The Wanted

LONDEN - Het is geen geheim dat de jongens van One Direction niet bepaald bevriend zijn met de mannen van The Wanted, maar Zayn Malik van 1D is misschien iets te ver gegaan in de vete tussen de boybands.

Op Twitter ging de zanger flink tekeer tegen Max George.

De jongens gooiden beledigingen over en weer via Twitter. Het begon allemaal toen Zayn Max een nerd noemde. Zayn kondigde uiteindelijk aan geen tijd meer te hebben voor discussie, aangezien hij moest repeteren. Hierop antwoordde Max: ''Geniet van je repetitie. Blijf van de wiet af. Je wordt er duidelijk chagrijnig van''.

Toen barstte de ruzie pas echt los. ''Okee chlamydia jongen'', twitterde Zayn terug. Waarop Max schreef: ''Vertel me in New York wat je probleem is zonder die acht beveiligers om je heen. Het enige probleem dat ik met jou heb zijn die stomme grappen die je uithaalt. Word eens volwassen''.

Wellicht zien we binnenkort een vuistgevecht tussen de twee kemphanen, want Malik sloot het gesprek af met de volgende woorden: ''Ik kan f***** niet wachten. Ik zie je in New York man. Ha, jij clown''.