Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yvon Jaspers is bezig bijtje

Video: Yvon Jaspers lanceerde vorige week haar eigen productlijn 'Natuurlijk Yvon'. Wat begon met een gieter, groeide ui...

Yvon Jaspers is bezig bijtje

Video: Yvon Jaspers lanceerde vorige week haar eigen productlijn 'Natuurlijk Yvon'.

Wat begon met een gieter, groeide uit tot een heel assortiment. Presentatrice Yvon Jaspers is een bezig bijtje. Niet alleen is ze alweer druk bezig met de voorbereidingen van het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw, ze zet ook nog even haar eigen productlijn op de markt!

Van alles watNatuurlijk Yvon is een hele diverse productlijn die verkrijgbaar is bij alle vestigingen van Intratuin. De lijn bestaat uit onder andere theepotten, kopjes, taartvormen, kussens, vogelhuisjes, emmertjes en kistjes.

Yvon zit niet stilWe kennen de presentatrice natuurlijk allemaal van het razend populaire Boer Zoekt Vrouw of als tafeldame bij De Wereld Draait Door. Maar Yvon doet meer. Niet alleen ontwierp ze een eigen productlijn, de nuchtere Hollandse is mama van twee kinderen en schreef onlangs het kookboekje Spaghetti aan het plafond.

Yvon Japsers lanceert haar nieuwe lijn. Voor de gelegenheid werden er cupcakes versierd!
TuinliefhebberYvon blijkt zelf een echte tuinliefhebber te zijn. Zo gauw ze in haar drukke schema een uurtje vrij kan maken, duikt ze de tuin in. “Én leuk dat ik het vind. Eigen rozemarijn, eigen thijm. Het maakt het eten zoveel lekkerder. Ook heb ik nu een klein kasje waarin ik tomaten verbouw. Het allerergste is ook dat ik twee keer per dag ga kijken of de worteltjes en radijsjes al groter zijn geworden.”