Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Patrick Dempsey speelt mee in Ushi-film

HILVERSUM - Wendy van Dijk gaat een film van haar alter ego Ushi Hirosaki maken waarin Patrick Dempsey een rol speelt. V...

Patrick Dempsey speelt mee in Ushi-film

HILVERSUM - Wendy van Dijk gaat een film van haar alter ego Ushi Hirosaki maken waarin Patrick Dempsey een rol speelt. Voor de presentatrice van onder meer X-Factor is het project een droom die uitkomt, vertelt ze aan RTL Boulevard.

De film, met werktitel Ushi Must Marry, gaat over Ushi's zoektocht naar een geschikte huwelijkspartner. Verrassend is dat Grey's Anatomy-ster Patrick Dempsey meedoet in de film. ''Ik heb een fantastisch interview met Patrick gehad. Het is een hartstikke leuke vent'', reageert Wendy.

Het idee voor een Ushi-film komt niet geheel uit de lucht vallen. Wendy en haar crew hebben er in de afgelopen jaren al vaker over nagedacht hoe het zou zijn om Ushi naar de bioscoop te brengen, maar tot concrete plannen kwam het niet. De Britse komiek Sacha Baron Cohen was in ieder geval een grote inspiratiebron voor de blondine. "Ik zag de film Borat en vond het echt Ushi-humor", zegt ze.

Van Dijk staat de komende tijd volop in de spotlights. Ze gaat namelijk weer een nieuws reeks presenteren van het succesvolle afvalprogramma Obese. Ook komt er mogelijk een tweede seizoen van de politieserie Moordvrouw, waarin ze de hoofdrol speelt.