Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Yolanthe maakt droom waar

‘Ik houd niet van negativiteit. Zélf weet ik hoe alles zit en daar gaat het om.’ Terwijl zes maanden geleden iedereen no...

Yolanthe maakt droom waar

‘Ik houd niet van negativiteit. Zélf weet ik hoe alles zit en daar gaat het om.’

Terwijl zes maanden geleden iedereen nog twijfelde over de vermeende rol die Yolanthe zou hebben in een Amerikaanse film, is ze inmiddels al een aantal weken in Miami voor de opnames van de film Pain and Gain. Ze vertelt haar verhaal aan Story.

Een droom die uitkomtOndanks Yolanthes acteerervaring moet werken aan een Amerikaanse film helemaal nieuw voor haar zijn. "Alle producties waar ik in Nederland aan heb gewerkt, waren heel verschillend. Overal leerde ik weer andere dingen en in Amerika is het wat dat betreft niet anders. Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Het is een droom die werkelijkheid is geworden."

Drukke agendaYolanthe, en ook haar man Wesley, heeft een drukke agenda. De voetbalvrouw is nu aan het draaien voor Yolanthe op 3, gaat daarna weer terug naar Miami en vliegt vervolgens naar India voor een documentaire over minderjarige meisjes die gedwongen in de prostitutie werken. Daarna begint het EK. "Ik wil bij het EK zijn, voor mij is het belangrijk om Wesley te steunen. We zullen elkaar weliswaar weinig zien, maar al hij maar wéét dat ik in het stadion zit."

"Natuurlijk is het soms eenzaam. Maar de gedachte dat je altijd weer teruggaat naar huis, geeft kracht en rust."

Alle avonturen van Yolanthe in Miami lees je deze week in Story.