Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bevriende celebs: Paris en Afrojack

Deze keer: de vriendschap tussen de Amerikaanse socialite Paris Hilton en de Nederlandse dj Nick van de Wal, beter beken...

Bevriende celebs: Paris en Afrojack

Deze keer: de vriendschap tussen de Amerikaanse socialite Paris Hilton en de Nederlandse dj Nick van de Wal, beter bekend als Afrojack.

Het begon allemaal in de zomer van 2011. Paris Hilton wilde haar zangcarrière nieuw leven inblazen door het over een heel andere boeg te gooien, namelijk house. Daarvoor wilde ze samenwerken met de grootste houseartiesten ter wereld. Dj Afrojack, die eigenlijk Nick van der Wal heet, scoorde net op dat moment een aantal grote hits in de Verenigde Staten, dus al snel werd hij gevraagd mee te werken aan het tweede album van de realityster.

VakantieDe sterren konden het goed met elkaar vinden en bleven elkaar vaker zien. Zo werden ze regelmatig samen gespot tijdens het uitgaan, kwam Paris naar Nederland om Afrojack te zien optreden en gingen de twee samen jetskiën op Hawaï.

AmandaMaar daar was ineens Amanda Balk, De Gouden Kooi-ster en ex van de dj. Amanda bleek vlak na de breuk zwanger van Nick. Al snel beschuldigde Amanda Paris van de breuk tussen de twee. Volgens haar ging de plaatjesdraaier vreemd. “Ik snap het niet, waarom zou je mij, de moeder van je kind, inruilen voor dat”, vertelde ze aan Grazia. Al bleek het verhaal volgens Afrojack anders te zijn, maar daar wil hij niet verder over uitweiden in de media.

‘I love Afrojack’Amanda of geen Amanda, het kon Paris niet zoveel schelen. Op Twitter plaatste ze regelmatig foto’s van zichzelf samen met Afrojack. Op één van de foto’s droeg ze zelfs een zonnebril met de tekst: I love Afrojack. De geruchten over een relatie tussen de twee laaiden steeds meer op. Helemaal toen het stel samen Kerst en Oud & Nieuw vierde.

Foto's: Getty Images
ZoenMaar is er nu sprake van een relatie tussen de blondine en de dj? Nick heeft inmiddels de ouders van Paris ontmoet (en Paris heeft ook kennisgemaakt met de moeder van Afrojack), hij Twitterde dat hij Paris graag naast zich heeft op het podium en hij vertelde tijdens de radioshow van Ryan Seacrest dat hij best met haar zou willen zoenen.

Niet veel later zou de dj daadwerkelijk zoenend gespot zijn met de socialite. Beide sterren ontkennen de zoen echter. “De muziek stond nogal hard, dus dan praat je in iemands oor”, verklaarde Afrojack later aan RTL Boulevard.

Liefde?Toch konden we niet genoeg krijgen van de liefdesgeruchten, want volgens RadarOnline zouden de twee dan toch een relatie hebben gehad, maar zijn ze onlangs uit elkaar gegroeid. Een dag later gaven beide celebs een reactie op dit nieuwsbericht via Twitter. Volgens hen slaat het helemaal nergens op en was het vast een karige nieuwsweek.

Goede vrienden“We zijn gewoon heel, heel goede vrienden. Niets meer”, aldus de dj. Hij hoopt dat het nu eindelijk eens afgelopen is met de roddels. Beide sterren zijn druk met hun carrière en blij dat ze elkaar vooruit geholpen hebben. Dat er daardoor een hechte band is ontstaan tussen de twee, is alleen maar mooi meegenomen. “Paris lijkt op mij, ze houdt van een feestje.”

En de vriendschap lijkt voorlopig nog niet voorbij. “Afrojack is een van mijn beste vrienden en dat zal hij altijd zijn”, zo twitterde de blondine.