Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Louis Tomlinson laat panic room bouwen

LONDEN - Louis Tomlinson heeft een speciale panic room laten bouwen in zijn villa. Volgens The Sun heeft het One Directi...

Louis Tomlinson laat panic room bouwen

LONDEN - Louis Tomlinson heeft een speciale panic room laten bouwen in zijn villa. Volgens The Sun heeft het One Direction-lid dit besloten nadat zijn vriendin Eleanor Calder verschillende doodsbedreigingen had gekregen van jaloerse fans.

"Louis is dol op zijn fans en hij heeft geen last van paranoia. Hij is gewoon een realist en op de hoogte van de gevaren die er zijn als je in de spotlights staat", zo laat een bron weten. "De fans staan er om bekend dat ze precies uitzoeken waar de jongens zijn. Dus daar is hij wel wat voorzichtig mee geworden."

Ook zou Tomlinson erg geschrokken zijn van het nieuws over een paar mannen die vorig jaar werden opgepakt omdat ze plannen hadden Justin Bieber om te brengen. "Door de panic room voelt hij zich nou eenmaal veiliger."

En Louis is niet de enige One Direction-zanger met een panic room. Collega Zayn Malik heeft er volgens de krant ook een.