Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvie in tranen op Duitse tv

HAMBURG - Duitsland praat nog steeds na over het tv-optreden van Sylvie van der Vaart waarin ze in tranen uitbrak. Het w...

Sylvie in tranen op Duitse tv

HAMBURG - Duitsland praat nog steeds na over het tv-optreden van Sylvie van der Vaart waarin ze in tranen uitbrak. Het was haar eerste tv-optreden in Duitsland nadat ze in januari haar scheiding aankondigde.

De liefde voor haar ex Rafael zit nog diep, concludeert Erdbeerlounge.

Het tranendal ontstond tijdens het zingen van Your Song van Elton John tijdens de nieuwe tv-show Shooting Stars. Daarin leren prominente Duitsers iets buiten hun eigen vakgebied van tieners. Sylvie zong het emotionele nummer samen met het 15-jarige talent Sadi Richter.

De repetities voor Shooting Stars verliepen nog zonder problemen. ''In het begin moest ik mijn hoofd er goed bij houden. Maar toen we eenmaal geoefend hadden, kon ik me meer laten gaan'', vertelt Sylvie. ''Op zo'n moment ben je ook gevoelig voor een dergelijk nummer. Muziek is sowieso emotioneel. Vaak gaat het over de liefde. Natuurlijk is dat voor mij momenteel een beetje moeilijker'', verklaart ze haar emotionele reactie.

Totaal overstuur zou de ster de oefenruimte hebben verlaten, terwijl Sadi de piano nog bespeelde. Ook tijdens de uitzending vocht Sylvie tegen de tranen. ''Ik zong voor mijn zoontje Damian die in het publiek zat'', zei ze met betraande ogen. Erbeerlounge is vol lof over het optreden. De website vindt dat de tranen Sylvie sympathieker en oprechter maken.