Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Katie Price laat oog vallen op kapitale vila

HAMPSHIRE - Het lijkt erop dat Katie Price gaat verhuizen. Daily Mail spotte het glamourmodel en haar kersverse man Kier...

Katie Price laat oog vallen op kapitale vila

HAMPSHIRE - Het lijkt erop dat Katie Price gaat verhuizen. Daily Mail spotte het glamourmodel en haar kersverse man Kieran Hayler meerdere malen bij een kapitale villa in de pittoreske Britse provincie Hampshire.

Het landhuis heeft maar liefst negen slaapkamers, zes badkamers, een binnenzwembad, een fitnessruimte, een bioscoop en paardenstallen. De makelaar vraagt een slordige 4,25 miljoen pond (ruim 5 miljoen euro) voor de luxueuze woning. Of ze haar handtekening al onder het koopcontract heeft gezet, is niet duidelijk.

Katie woont momenteel in een groot landhuis in Horsham. Deze woning kocht ze in 2011, toen ze nog een relatie had met haar ex-verloofde Leandro Penna. Daarvoor woonde ze met ex-man Peter Andre in Surrey, en later ook met haar tweede man Alex Reid.

Price lijkt nu een frisse start te willen maken. Vorig weekend trouwde ze voor de tweede keer met haar derde man Kieran. Samen verwachten ze ondertussen ook hun eerste kindje. Katie heeft al drie kinderen uit vorige huwelijken.