Linda de Mol start zomer met dubbelinterviews

HILVERSUM - Onder de titel Linda's zomerweek maakt Linda de Mol in de week van 24 juni voor RTL4 een dagelijkse talkshow...

HILVERSUM – Onder de titel Linda’s zomerweek maakt Linda de Mol in de week van 24 juni voor RTL4 een dagelijkse talkshow van anderhalf uur lang. In het interviewprogramma spreekt Linda elke avond twee beroemdheden.

Defensieminister Jeanine Hennis-Plasschaert, Paul de Leeuw en stand-upcomedian Jandino Asporaat zijn enkele gasten met wie Linda het gesprek aangaat.

RTL4 kondigde donderdag aan dat Linda de Mol in elke aflevering op zoek gaat naar onverwachtse overeenkomsten tussen haar twee gasten. Of ze gaat juist op zoek naar verschillen in achtergrond, karakter en carrière.De Mol: ”Ik verheug mij er enorm op om dit te gaan doen. Aangezien er in mijn drukke schema helaas nog geen ruimte is voor een wekelijkse talkshow, leek het mij ontzettend leuk om een soort zomerevenementje te maken. Een week lang elke avond een fijn zomeravondgesprek met twee boeiende gasten.”

Samen met haar gasten haalt de presentatrice herinneringen op aan vroegere zomervakanties en luisteren ze naar hun favoriete zomerhits. Linda’s gasten vertellen ook over mooie en belangrijke momenten uit hun leven. ”Moeilijke momenten uit het leven of gebeurtenissen waar ze door zijn geraakt, gaat Linda niet uit de weg”, laat RTL4 weten.

Laatste nieuws