Zó denken de Victoria’s Secret Angels over hun eigen lichaam

Dacht je dat alleen 'normale' mensen aanmerkingen hebben op hun lichaam? Nee, gelukkig niet. Ook Victoria's Secret Angel...

Dacht je dat alleen ‘normale’ mensen aanmerkingen hebben op hun lichaam? Nee, gelukkig niet. Ook Victoria’s Secret Angels hebben een duidelijke mening over hun killer body’s en hebben wel wat aan te merken. Tien Angels vertellen wat ze nou écht van hun lichaam vinden:

1. Alessandra Ambrosio

“Iedere vrouw is anders gebouwd en heeft andere genen, dus vergelijk jezelf niet met anderen, maar zorg voor de beste versie van jezelf. Iedereen heeft dagen dat je jezelf liever niet in vol ornaat laat zien en gewoon het liefst in een jeans en t-shirt loopt. Ik heb me vaak niet ready gevoeld voor shoots, en dan denk ik: waarom heb ik niet meer gesport? But it’s life.”

2. Adriana Lima 

“Mijn lichaam is erg veranderd sinds ik moeder ben geworden, het gebeurt gewoon. Ik neem mijn work-outs erg serieus, want het is mijn baan. Als je kinderen krijgt, realiseer je wat echt belangrijk is in het leven. Tegenwoordig zijn vrouwen zo zelfstandig met hun eigen baan en ze komen meer voor zichzelf op, dat geeft me heel veel kracht.”

3. Doutzen Kroes

“Ik moet heel hard werken voor mijn lichaam. Ik heb echt rondingen, ik ben niet één van die skinny girls. Ik geniet van het leven, maar ik leef heel gezond en zorg goed voor mezelf.”

4. Karlie Kloss

“Ik denk niet dat mensen zich realiseren wat we allemaal doen voor ons lichaam. Wij  zijn ook gewoon mensen. Ik leef mijn leven, ik heb een mooi, gelukkig en gezond leven, maar ik werk ook hard. Ik train en ben altijd bezig. Ik dieet niet, ik doe alleen mijn best om zo gezond mogelijk te leven.”

5. Lily Aldridge

“Ik ben gewoon een vrouw, tuurlijk heb ik curves en dat is prima. Ik heb een kind gekregen en heb daarna heel hard moeten werken. Ik vind alleen níet dat vrouwen de druk moeten voelen om zo snel weer in shape te komen als ik. Ik heb het op een gezonde manier gedaan, maar het kostte heel veel tijd. Alsnog is vier maanden heel snel. Ik ben ook gewoon een mens en heb zoveel gedaan als ik kon.”

6. Jourdan Dunn

Als tiener wilde ik altijd danseres of actrice worden. Ik haatte het om in de spiegel te kijken, omdat ik zo lang en dun was. Mensen bleven zeggen: ‘Je zou model moeten worden’, maar het leek me afschuwelijk om een baan te hebben waar mijn lengte en figuur juist benadrukt zouden worden. Ik begin er de laatste tijd pas aan te wennen. Het is normaal om in de spiegel te kijken en je onzeker te voelen op die leeftijd, maar het is niet nodig.”

7. Candice Swanepoel

Body confidence is voor mij zo veel mogelijk sporten als ik kan en gezond blijven eten. Ik voel me voor de Victoria’s Secret show pas zelfverzekerd als ik weet dat ik alles aan mijn lichaam heb gedaan.”

8. Elsa Hosk

Het is belangrijk voor mensen om te weten als ze de show zien, dat wij trainen als Olympische sporters. We werken hard om er zo uit te zien. Zo’n lichaam krijg je niet bij jezelf uithongeren. Je moet voor jezelf zorgen aan de binnen -en de buitenkant.”

9. Joan Smalls

Ik wil barrières breken en de wereld laten zien dat schoonheid heel divers is. Er is geen stereotype voor wat mooi is. Als je naar de wereld kijkt is er niet maar één kleur op het palette, het is een prachtige regenboog van kleuren.”

10. Martha Hunt

“Ik wil ook niet te veel doen aan mijn lichaam, ik wil niet té dun worden. Je moet de balans vinden. Ik realiseer me steeds meer dat ze ook willen dat hun modellen rondingen hebben. De meeste modellen denken: ‘Ik moet dunner zijn, maar bij Victoria’s Secret stimuleren ze je healthy te zijn. Ik train elke dag, maar ik doe geen cardio.”

Laatste nieuws