Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren en het gaat he-le-maal mis

Een tatoeage die misgaat is een nachtmerrie. Maar als je je wenkbrauwen laat tatoeëren en het gaat mis, is het altijd zi...

Een tatoeage die misgaat is een nachtmerrie. Maar als je je wenkbrauwen laat tatoeëren en het gaat mis, is het altijd zichtbaar. Hallo, je gezicht… Daar moet je je hele leven nog mee doen. Dat mag niet misgaan! Toch overkwam het de 22-jarige Delsha Campbell.

Shocking

De schoonheidsspecialiste had de permanente wenkbrauwen boven haar eigen wenkbrauwen getatoeëerd. Daar zit je dan met vier wenkbrauwen op je hoofd. Delsha wilde graag haar eigen wenkbrauwen in laten tatoeëren, zodat ze er netjes en vol uit zouden zien. Het meisje was geschokt toen ze het eindresultaat zag van haar verpeste wenkbrauwen. De schoonheidsspecialiste verzekerde Campbell dat het semi-permanent was. Ze is nu twee jaar verder en heeft nog steeds wenkbrauwen boven haar eigen wenkbrauwen zitten.

Paniek

“Ik liet mijn wenkbrauwen express groeien voor als ik het zou laten tatoeëren, dat vond ik mooi”, vertelt Deslsha. Maar alsof het nog niet erg genoeg was, had de schoonheidsspecialiste het meeste van haar wenkbrauwen weggehaald. “Toen ik mijn eigen wenkbrauwen onder de getatoeëerde wenkbrauwen zag zitten raakte ik pas echt in paniek. Ik barstte in snikken uit, maar de schoonheidsspecialiste zei dat mijn wenkbrauwen alleen scheef stonden doordat m’n gezicht was opgezwollen van de behandeling. Ze bood me zelfs nog een botoxbehandeling aan om het effect tegen te gaan.”

Bekijk hier de mislukte wenkbrauwen:

Bron: Mirror UK

Beeld: Sanoma Beeldbank

Laatste nieuws