Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Human Barbie ondergaat 37e cosmetische operatie

Human Barbie plant haar 37e cosmetische operatie om op haar plastic idool te lijken. Ook onthult Lacey Wildd, zoals de v...

Human Barbie ondergaat 37e cosmetische operatie

Human Barbie plant haar 37e cosmetische operatie om op haar plastic idool te lijken. Ook onthult Lacey Wildd, zoals de vrouw eigenlijk heet, hoe ze in zes weken tien kilo verloor met een nieuw dieet. De 46-jarige vrouw wil haar borsten 'verbeteren' naar een cup-maat QQQ. Maar dat is nog niet alles, de moeder van zes kinderen wil afvallen tot size zero.

Meest extreme lichaam

"Ik voel me echt goed, maar ik denk nog steeds dat het nodig is om meer gewicht te verliezen. Ik wil tot een maatje 36 of misschien zelfs wel een maat 34 gaan. Ik wil het meest extreme lichaam hebben in de wereld. Een wandelende stripfiguur zijn, dat is het doel. Ik weet dat ik voorzichtig moet zijn", aldus Barbie.

"Mijn wereld draait rondom mijn borsten"

Lacey is door ene arts al een keer afgewezen voor een operatie. Hij vertelde haar dat ze haar lichaam zou ruïneren als ze haar borsten zou vergroten. Ze ging door tot ze iemand vond die de operatie wel wilde uitvoeren. De vrouw vertelt: "Mijn wereld draait om mijn borsten."

"Naarmate ik ouder werd kreeg ik een plattere kont. Ik begon met een Braziliaanse kont-lift. Ik had drie implantaten die per stuk € 10.000 euro kostten. Ik heb dus nu een kont van 30.000 euro", grapt de blondine. Haar jongste dochter Jenaveve geeft toe: "Ik kan nergens heen zonder dat ze mijn moeder belachelijk maken. Ik vind haar borsten walgelijk."

Bekijk hier de foto's van de Human Barbie.