Bevestigd: Zayn Malik verlaat One Direction

De geruchten dat Zayn Malik afscheid zou nemen van One Direction gingen al ruim een week, nadat hij vreemd zou zijn gega...

De geruchten dat Zayn Malik afscheid zou nemen van One Direction gingen al ruim een week, nadat hij vreemd zou zijn gegaan. Nu is het dan echt bevestigd: Zayn verlaat de boyband, tot groot verdriet van miljoenen fans.

‘Het is tijd’

“Na vijf jaar is het voor mij tijd om de band te verlaten. Ik wil graag mijn excuses aanbieden aan de fans als ik hen heb teleurgesteld, maar ik moet doen wat voor mij goed voelt. Ik wil een 22-jarige zijn die in staat is om te ontspannen en kan genieten van wat tijd buiten de spotlights”, staat er op de officiële Facebook-pagina.”Ik weet dat ze de beste band ter wereld zullen blijven.”

En de rest?

Ook een grote schok voor de rest van de bandleden: “We vinden het heel erg dat Zayn vertrekt, maar we respecteren zijn beslissing en gunnen hem een mooie toekomst. De afgelopen vijf jaar zijn meer dan fantastisch geweest, we hebben samen zoveel meegemaakt dus zullen we altijd vrienden blijven. We zullen met zijn vieren doorgaan. We kijken er naar uit om het nieuwe album op te nemen en alle fans te ontmoeten tijdens het volgende deel van de wereldtour.”

Laatste nieuws