Romee Strijd: ‘Mijn meisjesdroom is uitgekomen’

De Angels leken Victoria’s Secret één voor één te verlaten. Karlie Kloss hing haar engelenvleugels aan de wilgen en ging...

De Angels leken Victoria’s Secret één voor één te verlaten. Karlie Kloss hing haar engelenvleugels aan de wilgen en ging weer de schoolbanken in en ook Doutzen Kroes zei het lingeriemerk vaarwel. Maar, de Friese bombshell heeft inmiddels een opvolger.

Meisjesdroom

Het 19-jarige topmodel Romee Strijd mag zich vanaf nu bij de welbekende Angels aansluiten. “Ik ben blij dat ik er nu eindelijk over mag praten. Alles is rond en ik ben er ontzettend blij mee”, vertelde ze eerder. Romee schoof woensdagavond aan bij RTL Late Night en deed een boekje open over haar nieuwe schnabbel voor het welbekende lingeriemerk. “Ik heb van jongs af aan naar die show gekeken. Het heeft me altijd geïnspireerd. Eigenlijk was het een meisjesdroom, van jongs af aan”, vertelt de blondine.

Concurrentie

Romee was niet de enige: de concurrentie bij de casting was enorm. “Ik was dan ook heel nerveus. Je wordt gewoon gekeurd op hoe je daar binnenloopt, hoe je daar doet, om wie je bent. Ja, ze zitten daar op een rijtje achter die tafel, dat was gewoon heel spannend.”

Fitgirl

Het model uit Zoetermeer heeft een zwaar trainingsprogramma gedaan. “Er komen superveel meisjes, iedereen traint er hard voor. Dus je moet wel wat extra’s gaan doen om eruit te springen. Victoria’s Secret gaat voor een fit, afgetraind lichaam.” Bekijk HIER het hele interview.

Laatste nieuws