Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Best & worst dressed @ BAFTA TV Awards 2015

Gisteren regende het awards tijdens de British Academy of Film and Television (BAFTA) Awards in hartje Londen, de meest...

Best & worst dressed @ BAFTA TV Awards 2015

Gisteren regende het awards tijdens de British Academy of Film and Television (BAFTA) Awards in hartje Londen, de meest prestigieuze filmprijs van de Britten. De geestige presentator Graham Norton had de eer de show te presenteren.

Go or no go?

Heel bekend Verenigd Koninkrijk had hun beste outfit uit de kast getrokken. Maar of de keuze van de beroemde dames altijd even goed uitpakte? Wie zagen eruit om door een ringetje te halen en wie kan zijn stylist weer naar huis sturen? Bekijk hieronder de worst & best dressed van de BAFTA's.

Best dressed:

Actrice Donna Air zag er 'dazzling' uit in haar lichtgevende jurk van up-and-coming designer Rebecca Street.

Rochelle Humes koos voor een gewaagde zwarte creatie van Zeynep Kartal. Maar het staat haar goed.

De hoofden gingen even om toen Eleanor Tomlinson verscheen in een japon van Ralph Lauren. De jurk is gemaakt van ontelbaar veel veren.

Millie Mackintosh droeg een op een trouwjurk geïnspireerde japon van Rami Al Ali.

Niet te veel poespas voor Michelle Keegan. Gewoon een eenvoudige look in het mintgroen van House of Fraser. Beetje jammer dat er zoveel vouwen inzaten.

Worst dressed:

Anne Morrison loopt een 'blauwtje' met deze creatie.

Het is couture van Phillip Armstrong, maar Jennifer Metcalfe slaat toch een beetje de plank mis met een jurk die van ellende uit elkaar lijkt te vallen.

Gevalletje 'mijn oma gebruikt dit gehaakte ook vaak als onderzetter?' voor Maisie Williams.

Bij een kleurrijk persoon, zoals Camila Batmanghelidjh, hoort een drukke jurk. Niet eens zo erg, maar check die schoenen? Dat kan echt niet.

De moeder van tenniser Andy Murray, Judy Murray, was zelf lyrisch over haar jurk, maar wij vinden hem wat minder bij haar passen.

Beeld: Getty