Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bafta’s 2013: de kapsels

Gisteravond werden naast de Grammy Awards ook de felbegeerde Bafta’s uitgereikt in Engeland. Naast de winaars van de awa...

Bafta’s 2013: de kapsels

Gisteravond werden naast de Grammy Awards ook de felbegeerde Bafta’s uitgereikt in Engeland. Naast de winaars van de awards waren de jurken en de kapsels weer een belangrijk gedeelte van de avond. We hebben de meest opvallende kapsels van de avond voor je op een rijtje gezet!

Actrice Jessica Chastain draagt haar mooie lokken in een subtiele krul. Haar rode haar steekt mooi af bij haar blauwe jurk. Zangeres Paloma Faith kwam opdagen met een heel kunstwerk op haar hoofd. We vragen ons af hoe lang haar kapster met deze creatie bezig is geweest!

Actrice Jennifer Lawrence heeft normaal haar haren opgestoken of met een volumineuze krul, maar deze keer kwam ze met een totaal andere look. Ze droeg haar haar glad naar achteren. De verrassing van de avond kwam toen actrice Helen Mirren met een roze haarcoupe de red carpet op kwam lopen. Gewaagd, maar de 67-jarige actrice kan het zeker hebben!

Amy Adams kwam opdraven met een enorme knot. Het past perfect bij haar zwarte, kanten jurk van ontwerper Elie Saab. Bond-girl Gemma Arterton’s haar was mooi opgestoken. Deze look maakt haar asymmetrische jurk wat minder streng. Chapeau! (MK)

Bron beeld: Getty Images