Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Het bewijs dat borstimplantaten in je derrière geen goed idee is

Er zijn veel celebs die bekend staan om hun grote achterwerk. Om er een paar te noemen: Jennifer Lopez, Amber Rose, Kim...

Het bewijs dat borstimplantaten in je derrière geen goed idee is

Er zijn veel celebs die bekend staan om hun grote achterwerk. Om er een paar te noemen: Jennifer Lopez, Amber Rose, Kim Kardashian en Nicki Minaj. Er zijn dan ook veel fans die niets liever willen dan eruit zien als hun idool. Model Jana Stoner wilde ook niets liever dan grote billen en liet dubbel D borstimplantaten in haar derrière plaatsen. Maar dat was geen goed idee.

Dubbel D billen

De billen van Jana zien er niet natuurlijk uit en de borstimplantaten zitten los in haar billen. Hierdoor bewegen niet alleen haar billen zelf, maar ook de implantaten. Dit is niet wat Jana wilde en daarom heeft ze zich op gegeven voor het programma Botched. De doctoren van het programma gaan Jana nu nog een keer opereren. Daarvoor moest ze eerst een bezoekje brengen aan de chirurgen en daar twerked ze zelfs voor hen. Zie het in de video. Zullen de billen van Jana ooit weer normaal worden? Zelf is ze in ieder geval al heel blij dat iemand een poging doet om haar billen weer normaal te krijgen. "Het is mijn hele leven al een probleem geweest. Ik ben zo opgelucht dat iemand mij wil opereren."

Lees ook: De beste (en meest luie!) oefening voor stevige billen

Beeld: E!, Sanoma