Farrah Abraham van alle kanten aangevallen

Hoge bomen vangen veel wind, begint langzamerhand het motto van Farrah Abrahams te lijken. Waar zij ook gaat, een spoor...

Hoge bomen vangen veel wind, begint langzamerhand het motto van Farrah Abrahams te lijken. Waar zij ook gaat, een spoor van sensatie en onenigheid lijkt haar te volgen. Continu opent ze haar ongenuanceerde kritiek en weet ze zichzelf hierdoor steeds maar weer in de problemen te brengen.

Celebrity Big Brother

Al na zes dagen zijn ook haar nieuwste huisgenoten klaar met haar. De Teen Mom-ster doet namelijk mee aan Celebrity Big Brother en ze blijkt niet zo goed in de groep te liggen. Stuk voor stuk maakt ze ruzie met haar huisgenoten en zo langzamerhand wordt ze van alle kanten aangevallen. Van de 11 stemmen, kreeg Farrah maar liefst 8 stemmen tegen zich. Haar medebewoners omschreven haar onder meer als “self-obsessed” en “negative”. Ex-supermodel Janice Dickinson, die ook mee doet aan het programma, zegt over Farrah: “Ik kan haar negativiteit niet langer aan en probeer haar daarom te ontwijken. Ik wil niet degene zijn die haar op haar plek moet zetten.”

Volgende week moet blijken of Farrah het huis daadwerkelijk moet verlaten.

Lees ook: Farrah Abraham weggestuurd van feestje

Bron: Daily Mail, beeld: YouTube

Laatste nieuws