Teen Mom-Farrah Abraham onder vuur na video met dochter

aii..
Teen Mom-Farrah Abraham onder vuur na video met dochter

Teen Mom-ster Farrah Abraham weet weer alle aandacht op zich te richten. Ze zette haar 11-jarige dochtertje Sophia namelijk aan tot een wel heel nare challenge, wat leidde tot veel ophef bij de kijkers van de video.

TikTok

Farrah is voor de zoveelste keer overladen met kritiek, nadat ze een TikTok-challenge samen met haar dochter deed. Het gaat hier om de 'Hitting a boyfriend in a car'-challenge. Je raakt daar bij 'per ongeluk' je partner, terwijl je iets pakt op de achterbank van de auto.

Farrah deed deze challenge niet met haar vriend maar met dochter Sophia, waarbij ze soepstengels en een hondje tegen zich aangegooid kreeg. Wanneer Farrah pardoes haar vibrator tegenkomt, bedenkt ze zich. "Nee, die doen we maar niet."

Lees ook: Teen Mom-Farrah onder vuur na prank dochter

Goede moeder

Na alle kritiek besloot Farrah de video te verwijderen, maar spijt heeft ze niet. "Het was een online trend", vertelt ze tegen Us Magazine. "Ik vind niet dat ik me hoef te schamen."

Farrah vindt zelf dat ze een goede moeder voor haar dochtertje is. "Ik geef mijn dochter een opleiding. We hebben zoveel lol op TikTok. Ik vind dat ik het behoorlijk goed doe."

Bekijk hieronder hoe andere stellen de viral challenge uitvoeren.

Bron: RTL Boulevard I Beeld: BSR, YouTube

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2bba90f3d24', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });