Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo ziet Teen Moms Farrah Abrahams er nu uit

Ze is duidelijk niet vies van een plastische ingreep hier en daar.

Farrah Abraham

We kennen Farrah Abrahams natuurlijk van MTV-programma's 16 and Pregnant en Teen Mom. Inmiddels is haar dochtertje Sophia alweer twaalf (!) jaar oud en herkennen we bijna niet meer terug. Enne, ook moeder Farrah is door de jaren heen flink wat veranderd.

Teen Mom

Het is alweer even geleden dat Farrah voor het eerst op de buis verscheen. In 2009 om precies te zijn. Ze was 17 jaar oud en zwanger toen ze haar tv-carrière begon in 16 and Pregnant. Haar vriend Derek overleed een maand voor de geboorte van hun dochtertje Sophia. Dat Farrah niet op haar mondje was gevallen en graag haar eigen plan trok, zagen we maar al te vaak in 16 and Pregnant en later ook in Teen Mom.

In 2017 werd Farrah na maar liefst zeven seizoenen van Teen Mom ontslagen. Zo had ze niet alleen een bad attitude tegen de producers van het programma, ook filmde ze geregeld filmpjes voor eh, een wat volwassener publiek.

Plastische chirurgie

Fast forward naar 2021: Farrah tikt inmiddels bijna de dertig aan en is duidelijk besties met haar dochter. Beiden zijn ze bijna niet meer te herkennen. Sophia is ineens een heuse teenager. Op haar Instagramaccount (met ruim 600 duizend volgers) laat ze haar volgers make-uptutorials zien (ja, met fake eyelashes) en bewijst ze geregeld dat ze een natural is voor de camera.

Ook Farrah is door de jaren heen flink wat veranderd. Enne, dat komt niet alleen door de leeftijd. Nee, het is wel duidelijk dat de Teen Mom-ster niet vies is van een plastische ingreep hier en daar. Zo heeft de mom een loeistrak lichaam waar je 'u' tegen zegt, is haar kaaklijn snatched en heeft ze duidelijk wat prikjes in haar lippen gehad.

Benieuwd hoe Farrah er tegenwoordig uitziet? Je ziet het hieronder.

Beeld: MTV, Instagram

Misschien ook voor jou:
Teen-Mom Farrah Abraham maakt mega fashion fail op rode loper
Showbizz
  • MTV, Instagram