Hierdoor krijg jij zin om te gaan sporten

Velen van ons denken meer aan sporten dan dat ze het daadwerkelijk doen, want váák (heel váák) ontbreekt de zin om te ga...

Velen van ons denken meer aan sporten dan dat ze het daadwerkelijk doen, want váák (heel váák) ontbreekt de zin om te gaan sporten. Je voornemens kunnen dan nog zo goed zijn, met een beetje tegenzin verkies je uiteindelijk toch de bank of het terras boven de sportschool. En dat is jammer, want dat strakke lichaam wil je stiekem wel. Zin maken? Daar is wat op gevonden!

Pepermuntolie

Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een middeltje bestaat dat jou kan motiveren om te gaan sporten, namelijk pepermuntolie. Wanneer je hier een minimale hoeveelheid van neemt (0,05 ml), zou je gemotiveerder moeten zijn om aan de slag te gaan. Dit komt omdat pepermunt een stimulant is, die zelfs in hele kleine hoeveelheden zorgt voor een energieke en alerte houding. Neem dit in direct nadat je je bed uit komt en je benen beginnen vanzelf te trappelen. De olie vind je bij zowel alle drogisterijen en natuurwinkels. Pluspunt: Het is nog betaalbaar ook!

Bron: NSMBL, beeld: Sanoma beeldbank

Laatste nieuws