Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Tori Spelling had seks met 90201 collega.
Tori Spelling
heeft toegegeven seks te hebben gehad met één van haar collega’s uit de serie Beverly Hills 90201. Ze deed deze onthulling in het programma Tori Spelling: Celebrity Lie Detector, meldt People.

In een fragment dat People heeft gedeeld, is te zien hoe Tori aan presentatrice Louise Roe toegeeft dat ze naast met haar toenmalige vriend Brian Austin Green het bed heeft gedeeld met nóg een mannelijke tegenspeler die onderdeel uitmaakte van de originele cast van de serie. De 42-jarige actrice bevestigt dat het niet Ian Ziering was, wat betekent dat het Jason Priestley of Luke Perry moet zijn geweest. Het is duidelijk dat Tori niet staat te springen om te vertellen wie van de twee haar bedpartner was. “De helft van mijn vrienden weet dit niet eens.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ex playgirl Bridget Marquardt verloofd

Bridget Marquardt, bekend van de realityserie Girls Next Door, gaat trouwen. De voormalige vriendin van Playboy-baas Hugh Hefner liet haar fans donderdag via Instagram weten dat zij en haar vriend Nick Carpenter verloofd zijn.

Bij de aankondiging plaatste Bridget een foto van haar hand met een diamanten ring in de vorm van een spin om haar vinger. Ook houdt ze in de foto een zwart glimmend bordje vast met de tekst ’tot de dood ons scheidt’. De blondine is een groot fan van de feestdag Halloween en haar verloving lijkt in dit thema te passen.

Happy Oct. 1st!!! Oh…and… Did I mention @nicholascarpenter and I are engaged? ??

Een foto die is geplaatst door Bridget Marquardt (@bridgetmarquardt) op

Sandra Bullock adopteert dochtertje
Sandra Bullock heeft een tweede kindje geadopteerd. Dat vertellen ingewijden aan RadarOnline. Vijf jaar geleden adopteerde de 51-jarige actrice haar zoon Louis.

Bullock zou haar dochter al naar Los Angeles hebben gehaald en haar langzaamaan mee in het openbare leven nemen. Foto’s van de actrice en het meisje zijn echter nog niet opgedoken.

Bullocks nieuwe vriend Bryan Randall krijgt volgens een andere ingewijde een belangrijke rol in het leven van het meisje. “Sandra heeft van begin af aan duidelijk gemaakt dat ze een man zoekt om de kinderen mee op te voeden”, weet de bron. “Al het papierwerk was al langer in orde, maar ze wilde het doen met de juiste man. Bryan voldoet vooralsnog aan alle eisen.”

Zie ook: Hollywood Breakfast 1 oktober

Bron: BuzzE, Beeld: Getty

Laatste nieuws