doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Nieuwe TikTok-hack om je haar te krullen gaat viral

Huh: je bakt pannenkoeken al je hele leven verkeerd

Wait, what?!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
pannenkoeken verkeerd

Ben jij een groot liefhebber van pannenkoeken en sta je regelmatig in de keuken om deze lekkernij te bereiden? Grote kans dat je het bakken van een pannenkoek al die tijd al verkeerd hebt gedaan. Echt? Ja, echt. Volgens deze video – die inmiddels viral is gegaan – moet het bakken van pannenkoeken op een andere manier dan je verwacht.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Ondersteboven

Pannenkoeken bak je voortaan niet meer ín de pan, maar op de onderkant van de pan. Op Facebook gaat een filmpje rond waarop te zien is hoe iemand dit doet. En we moeten toegeven: het ziet er enorm handig uit.

Met deze simpele truc hoef je namelijk alleen maar de onderkant van de pan in het beslag te dippen en hem ondersteboven op het vuur zetten. Vervolgens schud je gemakkelijk de pannenkoek van de pan af. Et voilà, een perfecte pannenkoek it is.

Snelle manier

Eerlijk is eerlijk: de pannenkoeken zien er niet zo mooi goudbruin gebakken uit zoals in de pan en ze zijn behoorlijk dun. Maar je bent wel snel klaar, hebt geen klontjes in je pannenkoek én je hoeft de boel niet meer uit de pan te schrapen. Wij gaan het proberen!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');