LIFEHACK: Zo weet je zonder te passen of die broek past

Wij op de redactie zijn gróót fan van shoppen: winkel in, winkel uit, opzoek naar de leukste koopjes en nieuwste musthav...

Wij op de redactie zijn gróót fan van shoppen: winkel in, winkel uit, opzoek naar de leukste koopjes en nieuwste musthaves. We zouden het dagelijks kunnen doen (mits het budget het toe laat…). Toch is er één groot nadeel aan winkelen waar helaas nog geen oplossing voor is gevonden: De ellenlange wachtrijen bij de paskamers.

Te skinny

Vooral bij onze favoriete ketens zoals H&M, Zara en Mango kunnen deze wachtrijen je geduld enorm op de proef stellen. We weten immers allemaal: heb je eindelijk een paskamer kunnen bemachtigen, dan haast níemand zich meer en ga je op je dooie gemak al je items één voor één passen. Maar toch heb je soms gewoon géén zin om zo lang in de rij te staan. Het enige wat je wilde was “even die nieuwe broek” halen. Mee naar huis nemen zonder te passen kan, maar de kans is groot dat die skinny jeans net iets te skinny valt. Zit jij weer met een miskoop.

Lifehack

Omdat we ook op de redactie deze perikelen van het leven bespreken, kwam onze Caroline met de gouden tip. Zij heeft namelijk dé truc om te weten of een broek past zónder hem te hoeven passen. LIFEHACK! Het gaat als volgt: je neemt je broek van de hanger, knoopt hem dicht en neemt hem vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. Lukt het niet om de broek helemaal om je nek te krijgen, dan gaat om je buik ook niet lukken.

Bekijk vooral de foto’s hieronder, die maken het een stuk makkelijker. Leuke bijkomstigheid: door dit trucje heb je minder tijd nodig in de paskamer = MEER TIJD OM TE SHOPPEN!

 

Toe aan een nieuwe jeans? Wij hebben de allerleukste voor je op een rij gezet.

LIZZIE bij Miss Selfridge

STARLET SKINNY LOW bij Guess

COSIE bij Pepe Jeans

MULATO bij Desigual

CASEY bij Dorothy Perkins

 

 

Lees ook: Zo verpest je onbewust je jeans

Beeld: WikiHow

Laatste nieuws