De nieuwe Grazia ligt weer in de winkel

Good morning sunshine! Woensdag is Grazia-dag en dat betekent dat er weer een nieuw exemplaar in de schappen ligt. De ro...

Lees ook

Good morning sunshine! Woensdag is Grazia-dag en dat betekent dat er weer een nieuw exemplaar in de schappen ligt. De rock chick issue welteverstaan. Deze week siert Bella Hay (ja, de dochter van) de cover en kijken we of ze haar eigen oneliners herkent. Heel Hollywood was de afgelopen tijd volledig in de ban van de Church of Scientology, zo deed actrice Leah Remini een boekje open over wat er achter de schermen gebeurt bij omstreden kerk. Remini verliet de kerk twee jaar geleden en nu komt met een tell all over de kerk en z’n beroemdste kerklid Tom Cruise. Shocking! Brad en Angelina gunnen het publiek een kijkje in hun huwelijk en delen ze exclusieve foto’s. Ook vroeg Grazia zes BN’ers wat er beter is: de kicks en fun als single of een romantische liefdesrelatie? Onder andere Dave Roelvink en Kim Feenstra klappen uit de school.

Je komt deze week alles te weten over de vampire breastlift en hoe je een heuse beauty rebel wordt. Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

 

Laatste nieuws

Zie ook

Grazia fallback image

Had ik maar… ‘Niet drie maanden gewacht met seks’

Toen ik na een zoveelste mislukte relatie in mijn eentje mijn dertigste verjaardag moest vieren en besloot om de liefde maar af te zweren, raakte ik langzaam in een depressie.
Grazia fallback image

Passagiers zitten zes uur vast in vliegtuig zonder elektriciteit en airco

Ruim 300 passagiers zaten zes uur lang zonder water, eten, elektriciteit of airconditioning vast in een vliegtuig op het vliegveld in Ottawa, Canada.
Grazia fallback image

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels!

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Leuk dat succes van...