De nieuwe Grazia ligt weer in de winkel

Good morning sunshine! Woensdag is Grazia-dag en dat betekent dat er weer een nieuw exemplaar in de schappen ligt. De ro...

Good morning sunshine! Woensdag is Grazia-dag en dat betekent dat er weer een nieuw exemplaar in de schappen ligt. De rock chick issue welteverstaan. Deze week siert Bella Hay (ja, de dochter van) de cover en kijken we of ze haar eigen oneliners herkent. Heel Hollywood was de afgelopen tijd volledig in de ban van de Church of Scientology, zo deed actrice Leah Remini een boekje open over wat er achter de schermen gebeurt bij omstreden kerk. Remini verliet de kerk twee jaar geleden en nu komt met een tell all over de kerk en z’n beroemdste kerklid Tom Cruise. Shocking! Brad en Angelina gunnen het publiek een kijkje in hun huwelijk en delen ze exclusieve foto’s. Ook vroeg Grazia zes BN’ers wat er beter is: de kicks en fun als single of een romantische liefdesrelatie? Onder andere Dave Roelvink en Kim Feenstra klappen uit de school.

Je komt deze week alles te weten over de vampire breastlift en hoe je een heuse beauty rebel wordt. Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

 

Laatste nieuws