Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Cheryl Fernandez-Versini slaat terug met deze sexy foto

Het afgelopen jaar heeft Cheryl Fernandez-Versini veel onder vuur gelegen vanwege haar (te) dunne lichaam. Nu slaat ze t...

Cheryl Fernandez-Versini slaat terug met deze sexy foto

Het afgelopen jaar heeft Cheryl Fernandez-Versini veel onder vuur gelegen vanwege haar (te) dunne lichaam. Nu slaat ze terug en laat ze met een heel sexy foto zien dat het goed met haar gaat.

Anorexia

Elke keer als Cheryl gefotografeerd werd door de paparazzi ging de geruchtenmolen opnieuw draaien. "Waarom is ze zoveel afgevallen? Is ze ziek? Heeft ze anorexia?" Keer op keer ging Cheryl in de verdediging, maar zowel fans als media bleven speculeren.

Familiedrama

Totdat Cheryl in september met de reden achter haar gewichtsverlies naar buiten kwam: ze zou kilo's afgevallen zijn door het verlies van een familielid. Het verdriet, de stress en het heen en weer gereis tussen haar familie en haar werk zouden de nodige kilo's hebben meegenomen.

Stralende lach

Nu toont Cheryl met trots haar gezonde en vooral stralende gezicht. Op haar Instagram-pagina post de presentatrice een foto van haar nieuwe kalender. Nog steeds is ze dunner dan voorheen, maar ze ziet er een stuk gezonder uit!

Bekijk de foto hieronder.

Morning

A photo posted by Cheryl (@cherylofficial) on

Bron: Instagram, beeld: Instagram, Getty Images