Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Grazia’s top 3. Best gelezen op zondag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Zo ziet de dochter van Paul Walker er nu uit

Het was deze week precies twee jaar geleden dat acteur Paul Walker overleed. Veel celebs en fans herdachten de acteur met lieve woorden. Dat is iets wat zijn dochter Meadow wel vaker doet. Zij post veel throwback kiekjes en lieve woorden voor haar vader.

2. 15 Tekenen dat je verslaafd bent aan slapen

Slaap, we hebben het allemaal nodig, maar sommigen van ons nemen dat iets te serieus. Breng jij je tijd het liefste door in je bed en is verslapen één van jouw grootste problemen? Als je deze tekenen vertoont is de kans groot dat je stiekem iets te verslaafd bent aan je dutjes!

3. De transformatie van Heidi en Spencer

Heidi en Spencer Pratt zijn misschien wel het bekendste koppel uit de MTV-serie The Hills en niet altijd om de goede redenen… Toen Heidi, de BFF van Lauren Conrad, verliefd werd op Spencer, veranderde er namelijk heel wat in de serie. De realityster verloor een groot deel van haar vrienden en ook haar familie was niet blij met de relatie. Daarnaast liet ze ook nog eens heel wat aan haar uiterlijk veranderen…

Lees ook: Grazia’s top 3. Best gelezen op zaterdag

Beeld: Instagram, Getty, Sanoma Beeldbank