Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkel

Rise and shine! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel. Topmodel en Victoria's Secret Angel Romee Str...

Lees ook

Rise and shine! Vanaf vandaag ligt er weer een nieuwe Grazia in de winkel. Topmodel en Victoria’s Secret Angel Romee Strijd siert de cover. De modeshow van het jaar, de Victoria’s Secret show, is volgende week op tv te zien en daar is de kersverse angel én Dutchie ook te zien. Dat is dan ook reden genoeg om met deze knapperd in gesprek te gaan over haar carrière, guilty pleasures en New York lifestyle. Maar Romee is niet de enige bekende Nederlander die we deze week gesproken hebben. Zo vertelt Renate Verbaan over haar ziekte van Pfeiffer en Monique Smit over haar post-babylijf. Verder vieren we alvast kerst met de jongens. Want all we want for Christmas zijn Dio, Kay Nambiar, Douwe Bob en Teun Luijkx. Het zijn vier verschillende mannen en daarom zien we ze ook in vier verschillende stijlen. Maar ook jij kan je kerstlook al shoppen. Want we showen je de perfecte look voor elke party. En qua beautylooks draait het tijdens de feestdagen allemaal om goud, goud en nog eens goud. En om het voorbereiden op de kerstdagen helemaal compleet te maken. Vind je ook nog vijf healthy kerstgerechten.

Niet vergeten: je mag jezelf tijdens de feestdagen ook verwennen en daarom trakteren wij jou na een gratis kerstdrankje en muffin nu op een gratis bakkerij-item van Starbucks!

Natuurlijk lees je nog veel meer heerlijk showbizz-, fashion-, beauty- en lifestylenieuws, dus… get it while it’s hot!

Laatste nieuws

Zie ook

Grazia fallback image

Had ik maar… ‘Niet drie maanden gewacht met seks’

Toen ik na een zoveelste mislukte relatie in mijn eentje mijn dertigste verjaardag moest vieren en besloot om de liefde maar af te zweren, raakte ik langzaam in een depressie.
Grazia fallback image

Passagiers zitten zes uur vast in vliegtuig zonder elektriciteit en airco

Ruim 300 passagiers zaten zes uur lang zonder water, eten, elektriciteit of airconditioning vast in een vliegtuig op het vliegveld in Ottawa, Canada.
Grazia fallback image

Er ligt weer een gloednieuwe Grazia in de winkels!

Good morning sunshine! Vanaf vandaag ligt er weer een gloednieuwe Grazia in de winkel. Leuk dat succes van...