Gaz voor het eerst open over zoen met Charlotte

Gisteren kwam daar het heugelijke nieuws dat Geordie's Charlotte en Gaz zoenend zijn gespot. Het internet gaat momenteel...

Gisteren kwam daar het heugelijke nieuws dat Geordie’s Charlotte en Gaz zoenend zijn gespot. Het internet gaat momenteel los over deze zoen, want komen de realitysterren eindelijk bij elkaar? Garry is nu voor het eerst openhartig.

Persconferentie

In een nieuwe ‘persconferentie’ interviewt Charlotte Gary over hun zoen en het is werkelijk hilarisch én veelbelovend. Zo zegt hij: “Charlotte en ik kunnen het op dit moment erg goed met elkaar vinden. We moeten nu gewoon wat tijd met elkaar doorbrengen zonder camera’s. Gisteravond voelde daardoor eigenlijk als een eerste date en alsof we voor het eerst hebben gezoend met elkaar. Ook al hebben we miljoenen keren daarvoor gekust.”

Hij laat ook weten het nogal vreemd te vinden dat iedereen zo blij is met de zoen. “Ik woon in een huis en we worden voortdurend gevolgd door camera’s. En de ene keer dat er geen camera’s zijn, besluit Holly het te filmen! We hadden zelfs seks op televisie!”

Relatie

Maar toch blijft het waarschijnlijk niet bij deze zoen, want de twee gaan rustig door met daten. “We zijn allebei vrijgezel, dus we hebben het gewoon heel leuk samen. We gaan de komende weken lekker daten. En als het wat meer wordt, dan wordt het wat meer!”

Zie ook: De enorme transformatie van Charlotte

Bron: Shownieuws, Beeld: Zie, Hollandse-Hoogte

Laatste nieuws