Prince Charmings Lars doet boekje open over onverwachtse kus met Chris

Aan het einde van de date met Chris volgde een awkward situatie.

Er worden in de afleveringen van Prince Charming flink wat zoenen uitgedeeld. Meestal gaat dit op romantische wijze, maar de kus tussen Chris en Lars was ietwat awkward. We belden met Lars om hem te vragen naar dit pijnlijke momentje aan het einde van de date.

Onverwachtse kus

In de nieuwste aflevering van Prince Charming hadden Chris en Lars een heerlijk dagje gepland. De twee bezochten een museum, wandelden door de kleine Italiaanse straatjes en aten samen een ijsje. Er werden goede gesprekken gevoerd, waarna de twee afscheid namen om terug te keren naar huis. Al ging dat afscheid iets minder soepel dan gehoopt. Chris gaf Lars een kus op zijn mond en dat zag Lars naar eigen zeggen niet aankomen.

“Toen het gebeurde ging het heel snel allemaal. Halverwege die ‘kus’ kreeg ik een soort van paniek”, begint Lars aan de telefoon. “Ik dacht: ik wil dit helemaal niet. Het was een soort gekke afwijking om naar een knuffel te gaan.”

Geen romantiek

Terwijl de andere mannen vechten om een kus van Chris, stond Lars er niet helemaal voor open. Niet omdat hij Chris niet leuk of niet aantrekkelijk vond, maar omdat er simpelweg geen gevoel tussen de twee was. “Mijn onderbewustzijn liet toen al zien hoe ik in de wedstrijd stond. Of ik het toen als een vriendschap zag? Dat denk ik wel. Als iemand je een kus wil geven en jouw eerste reactie is wegduiken, dan is de romantiek ver te zoeken.”

Lars stelt dat hij er totaal niet mee bezig was of er nog een kus zou komen aan het einde van de date. Enne, dat maakt ook wel duidelijk dat er in ieder geval geen romantische spanning in de lucht heeft gehangen.

Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws