Win! 9x een cadeaubon t.w.v. €50 van Primark

It's beginning to look a lot like Christmas... De kerstboom staat, de zoektocht naar de perfecte outfit is in volle gang...

Lees ook

It’s beginning to look a lot like Christmas… De kerstboom staat, de zoektocht naar de perfecte outfit is in volle gang en wie weet vallen binnenkort ook de eerste sneeuwvlokken. Het seizoen van geven en krijgen is aangebroken en om alvast in de Christmas spirit te komen, geven we de hele week iedere dag fantastische prijzen weg. En wat is er nu leuker dan een cadeaubon van Primark?!

Win!

Of het nou voor een hippe jeans, sexy lingeriesetje of cozy onesie is, Primark stelt nooit teleur. Maar daarnaast vind je er nu ook een uitgebreide collectie aan heerlijk foute kersttruien en glamorous oud & nieuw outfits. Sta jij ook te trappelen om je garderobe eens goed aan te vullen? Dan hebben we goed nieuws: we geven 9 cadeaukaarten t.w.v. €50 weg. Kans maken? Vul het winformulier HIER in. Good luck!

Onze favorieten? Kijk mee! Weten wat ze nu nog meer in de winkel hebben hangen? Neem een kijkje op Primark.com/nl.

Primark, 2

Primark, €8

Primark, €12

Primark, €15

Primark, €13

Primark, €18


Deze actie loopt tot 23 december 2015. De winnaressen ontvangen persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaars, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook