Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Magazines met naakte Miranda Kerr uit de schappen gehaald

De uitgave van de Australische Harper's Bazaar, waar Miranda Kerr volledig naakt op de cover te zien is, is door een grote supermarktketen uit de schappen gehaald. Klanten zouden geklaagd hebben over de foto en vonden deze 'ongepast'. Het magazine werd uit maar liefst achthonderd winkels gehaald.

Een woordvoerder van het blad laat weten dat zij het besluit niet begrijpen. "Het is artistiek naakt", vertelt hij over de foto waarop het 32-jarige topmodel op een balkon poseert en slecht een paar killerheels draagt.

Doutzen Kroes denkt anders over naaktfoto's

Doutzen Kroes gaat anders om met sociale media sinds ze moeder is. ''Ik moet zeggen: ik ben wel anders gaan denken over naaktfoto's. Daar had ik nooit moeite mee. Ik houd er nu rekening mee dat Phyllon en Myllena daarmee op den duur geconfronteerd worden'', vertelt het topmodel in het AD. Ook heeft het wereldberoemde model geen spijt van haar beslissing om dit jaar niet meer mee te lopen met de catwalkshow van Victoria's Secret. "Ik heb het wel gevolgd hoor. Ik zou het er nu echt niet meer bij kunnen hebben", vertelde ze afgelopen vrijdagavond bij RTL Late Night. Momenteel richt Doutzen zich op dance4life, waarmee ze aandacht wil vragen voor de tragedie rondom kindhuwelijken en afreisde naar Nepal.

Looking forward to today #dance4life #nepal   Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

'Nieuwe naaktfoto's Justin Bieber'

Er zouden opnieuw pikante kiekje van Justin Bieber zijn uitgelekt. Op de twee beelden die uitlekte via Snapchat, zijn dezelfde tatoeages als die van 21-jarige zanger duidelijk zichtbaar.

Heel wat fans gingen uit hun dak, maar bronnen lieten TMZ weten dat het niet zou gaan om Justin. De Amerikaanse entertainmentsite plaatste één van de naaktfoto's op de website. Bekijk deze hier en oordeel zelf.

Great day

Een foto die is geplaatst door Justin Bieber (@justinbieber) op

Bron: ANP, TMZ, Beeld: Instagram, Getty